Ota yhteyttä teollisuuden palveluissa

Palvelemme mielellämme! Kysy lisää helposti puhelimitse tai lähettämällä meille viestiä.

Jännitetyöt

Tarjoamme täysin räätälöidyt palvelut teollisuuslaitosten sähkönjakeluratkaisuihin. Tarpeen vaatiessa voimme toteuttaa esimerkiksi kytkinlaitteiden ja muuntajien huolto- ja modernisointityöt sähkökatkotta. Toimimme vaivattomasti erilaisissa ympäristöissä ja olemme nopeasti paikalla mahdollisissa häiriötilanteissa.

Kytkinlaitehuollot

Tarjoamme asiantuntijapalvelut 0,4–110 kV kytkinlaitteiden ja muuntajien kunnossapidossa. Toteutamme kustannustehokkaat tarkastuspalvelut, jossa asiantuntijamme käy läpi laitteiden kunnon ja elinkaaren vaiheen. Asiakkaamme voivat saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä hyödyntämällä ainutlaatuista laiteosaamistamme ja elinkaarituntemustamme pidempiaikaisten kumppanuussopimusten kautta.

Aluevesiverkot

Rakennamme aluevesi- ja kaukolämpöverkot sekä tarjoamme elinkaarihallintaan keskittyvät ylläpitopalvelut. Tarjoamme asiantuntijapalvelut myös verkkojen kuntokartoituksissa ja vuotopaikkojen etsinnässä. Teemme ennakkohuoltosuunnitelmat, joiden ansiosta voidaan tehokkaasti välttää kalliit vikaantumiset ja verkon yllättävät häiriöt.