Reilusti
elveralainen

Henkilöstömme on voimavaramme. Elveralaisuus merkitsee meille maan parasta osaamista ja kumppanuutta – nyt ja tulevaisuudessa. Kuulumme Suomessa verkosto- ja infrapalvelualan suurimpiin toimijoihin. Laajassa asiantuntijaverkostossamme työskentelee yli 300 ammattilaista.

Elverassa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää: tulet olemaan osa uuden ajan infrayhtiötä, jossa henkilöstömme viihtyvyys on avainasemassa. Kiinnostaako ura Elveralla? Katso avoimet työpaikat tältä sivulta tai lähetä meille avoin hakemus.

Katso tästä
avoimet työpaikat

Maastosuunnittelijoita

Tulet toimimaan verkonrakennuksen maastosuunnittelussa ja myöhemmin lisäksi häiriöselvityksessä. Avoinna useampia positioita toimialueellamme. Tutustu

Lähetä hakemus

Täytä tähän tietosi ja kerro meille hieman lisää itsestäsi. Liitä mukaan CV:si ja lähetä hakemus.

Lataa CV:si .pdf, .doc, tai .docx -tiedostomuodossa

Erilaisia
elveralaisia 

Tutustu elveralaisten uratarinoihin.

Luomassa reilusti uutta
Kesätyöntekijästä esimieheksi
Uratarina Elvera - Luomassa reilusti uutta

Parasta työssäni on ollut huomata, että Elverasta kehittyy juuri sellainen kuin me itse haluamme – mahdollisuudet ovat valtavat. Haluamme katsoa vahvasti tulevaisuuteen, koska tiedostamme, että tuijottamalla taustapeiliin ei voi ajaa autoakaan kovin pitkälle. Elverassa on oikeaan suuntaan menossa vahva me-henki. Luodaan yhdessä reilusti jotain uutta. Nämä ovat juuri niitä asioita, jotka motivoivat minua joka päivä.

Verkonrakennusalalla olen toiminut koko työurani vuodesta 1988 alkaen. Kokemusta on karttunut monipuolisesti niin verkostoasennuksista, liittymämyynnistä kuin teknisestä asiakaspalvelustakin. Työn ohessa aloitin jatko-opiskelut ja valmistuin sähkövoimatekniikan insinööriksi vuonna 2009. Esimiestehtävät kutsuivat vuodesta 2010 alkaen, kun siirryin asennuspäälliköksi Elveraa edeltävään Kyveraan.

Tänä päivänä toimin eteläisen Elveran aluepäällikkönä. Roolissani saan tehdä läheistä yhteistyötä niin elveralaisten kuin asiakkaidenkin kanssa. Avoimuuden korostaminen ja positiivisen uuden luominen ovat ominaista minulle. Toisaalta nämä piirteet kuvaavat erinomaisesti Elveraa uuden ajan infrayhtiönä.

Hans Borisov
Aluepäällikkö
Uratarina Elvera - Kesätyöntekijästä esimieheksi

Jokainen päivä voi tulla eteen jotain yllättävää ja uutta – haasteet ja vaihtelu motivoivat ja luovat mahdollisuuksia kehittymiseen. Monipuoliset työtehtävät ja elveralaisille ominainen yhteen hiileen puhaltaminen ovat parhaita asioita työssäni.

Kesätöiden kautta tulin taloon lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Asentajana monipuoliset rakennus-, huolto- ja kunnossapitotyöt kuuluivat toimenkuvaani yhdeksänkymmentäluvun puoleen väliin asti. Silloin minulta kysyttiin, kiinnostaisiko maastosuunnittelijan työt. Seuraavat, yli kymmenen vuotta työskentelinkin vaihtelevasti kentällä suunnittelun parissa, läheisessä vuorovaikutuksessa maanomistajien kanssa ja lupa-asioita hoitaen. Näistä töistä vuonna 2008 siirryin tuotantoesimieheksi, josta ura kulki nykyiseen rooliini verkostomestariksi. Vastaan nykyään Elveran länsi-alueella sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon ja häiriönselvityksiin liittyvistä työnjohtotehtävistä niin paikallisesti toimistolta käsin kuin kentälläkin.

Työn luonteeseen kuuluu se, että päivät ovat erilaisia ja tuovat tullessaan uusia haasteita, joita pääsee ratkomaan ja kehittämään tekemistä edelleen. Elveralaisuus luo mahdollisuuden tehdä asioita uudella tavalla – tämä on se seikka, joka luo erinomaisen pohjan meille rakentaa yhdessä vahva verkonrakennusyhtiö Suomeen.

Arto Virmanen
Verkostomestari

Verkostoidu kanssamme

Elveran verkostot löydät myös LinkedInistä.

Elvera Linkedinissä