29.4.2022

Elvera Oy:n toimitusjohtajaksi valittu Ilari Jaakkola

Elveran nykyinen toimitusjohtaja Arto Nieminen siirtyy Järvi-Suomen Energia Oy:n toimitusjohtajaksi 01.10.2022. Arto Niemisen seuraajaksi on valittu insinööri Ilari Jaakkola Espoosta. Hän siirtyy Elveran toimitusjohtajaksi Eltel Networks Oy:n kaupallisen johtajan tehtävästä. Jaakkolalla on vahva kokemus kehittyvissä teknologiayhtiöissä ja infrapalveluliiketoiminnassa.

– Elvera on noussut viidessä vuodessa Suomen suurimpien infrapalveluyhtiöiden joukkoon. Hakijoiden taso toimitusjohtajahaussa oli korkea, mikä kertoo Elveran positiivisesti kehittyneestä yrityskuvasta. Ilari Jaakkola tuo Elveraan vahvaa asiakastarpeiden ymmärtämistä, ja osaltaan tulee nostamaan toiminnan seuraavalle tasolle, hallituksen puheenjohtaja Aku Pyymäki toteaa.

– On hienoa päästä johtamaan yhtä alan merkittävintä yritystä Suomessa. Uskon, että positiivisella, ihmisläheisellä ja tavoitteellisella asenteella kykenemme yhdessä elveralaisten kanssa saavuttamaan hallituksen asettamat tulevaisuuden tavoitteet. Energisenä ja innokkaana odotan marraskuun ensimmäistä päivää, jolloin Elveran luotaaminen siirtyy vastuulleni, Ilari Jaakkola arvioi tulevia haasteita.

Jaakkola aloittaa tehtävässään 1.11.2022.