Elvera

Vesi

Palvelumme kattaa vesihuollon palvelut kokonaisvaltaisesti. Hoidamme vesiverkostojen rakentamisen ja kunnossapidon niin talous-, jäte- kuin hulevesiverkoissa. Tunnemme vesiverkostojen rakenneratkaisut ja niiden ongelmakohdat. Teemme systemaattisia tarkastuksia ja vuotojen etsintää sekä puhdas- että jätevesiverkostossa sekä otamme talousvedestä säännöllisesti viranomaisnäytteitä.

Vesilaitoksille ja jätevesipumppaamoille tarjoamme kokonaisvaltaista kunnossapitoa, tarkastuspalveluja automaatioratkaisuja, jotka mahdollistavat tehokkaan etähallinnan. Häiriö- ja vikatilanteissa olemme luotettava kumppani. Kustannustehokkaat ennakkohuoltosuunnitelmat varmistavat infran kestävän toiminnan pitkälle tulevaisuuteen. Hoidamme myös mittaroinnin asennukset sekä mittareiden tarkastukset penkissä.

Tarjoamme imupaineauto-palveluita niin kunnallisille kuin yksityisillekin toimijoille.

Kaikissa vesihuollon palveluissa meille tärkeimpänä on veden laatu ja häiriötön saatavuus.

Ota yhteyttä

Vesiverkot

Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut talous-, jäte- ja hulevesiverkkojen rakentamisessa sekä kunnossapidossa. Tunnemme erinomaisesti verkostojen erilaiset rakenteelliset ratkaisut ja esimerkiksi käytettyjen materiaalien ikääntymisestä johtuvat ongelmakohdat. Teemme systemaattista vuotopaikkojen etsintää. Tarkastustoiminnan perusteella tehtyjen ennakkohuoltosuunnitelmien avulla voidaan tehokkaasti varmistaa verkoston luotettava toiminta pitkälle tulevaisuuteen.

Vesilaitokset

Tarjoamme monipuoliset elinkaaripalvelut laitosten sähkönjakelu-, vesi- ja kaukolämpöratkaisuissa sekä pienten vesilaitosten etävalvontapalvelut. Tarjoamme myös tarkastuspalvelut ja kustannustehokkaat ennakkohuoltosuunnitelmat, joilla voidaan varmistaa infran tehokas toiminta pitkälle tulevaisuuteen.

Jätevesipumppaamot

Rakennamme pumppaamot sekä tarjoamme kokonaisvaltaiset kunnossapidon ja vianhoidon palvelut sekä automaatiojärjestelmät, jotka mahdollistavat tehokkaan etähallinnan. Sopivan kaluston ja kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta hallitsemme koko verkon ylläpidon vesilaitoksista pumppaamoihin. Elinkaarihallintaan panostamalla tuotamme pitkälle tulevaisuuteen kestävät tehokkaat ratkaisut.

Tonttijohdot

Rakennamme vesijohtoliittymät myös omakotitalokohteisiin. Kaikki työt suoritamme huolella ja erikseen sovitulla viimeistelytasolla, jotta se olisi mahdollisimman vaivatonta sinulle. Voit tilata liittymän helposti asiakaspalvelustamme. Toteutamme lisäksi liittymien kustannustehokkaat saneeraukset.

Vesimittarien testaus

Tarjoamme luotettavaa vesimittarien vaihto- ja testauspalvelua, jossa voidaan vaivattomasti todeta mittarin lukemien paikkaansapitävyys ja varmasti oikea toiminta. Menetelmä ja testauslaitteemme ovat sertifioituja ja täyttävät niille asetetut vaatimukset.

Kunnossapito

Tarjoamme talous-, jäte- ja hulevesiverkkojen, vesilaitosten sekä pumppaamojen kuntotarkastukset ja saneeraukset. Teemme systemaattista aluekuuntelua ja vuotopaikkojen etsintää. Tunnemme hyvin vesiverkkojen mahdolliset ongelmakohdat ja niihin parhaat ratkaisut, kuten esimerkiksi eri materiaalien ikääntymisestä johtuvat verkon kunnon heikentymät. Tarjoamme vesilaitoksille myös valvontasopimukset. Koestamme ja vaihdamme lisäksi vesimittarit eri kohteissa asuinkiinteistöistä teollisuuteen.

Vian hoito

Vianhoito palvelee monipuolisesti kaikissa talous-, jäte- ja hulevesiverkkoja sekä vesilaitoksia ja jätevesipumppaamoita koskevissa häiriötilanteissa. Tarjoamme nopean reagoinnin vianhoidon tehokkaasti ja erinomaisella paikallisosaamisella. Huomioimalla laite-elinkaaren ja kuntoluokitukset sekä tuntemalla erinomaisesti erilaiset rakenteelliset ratkaisut ja eri materiaalien ikääntymisestä johtuvat ongelmat, tarjoamme kestävät toteutukset pitkälle tulevaisuuteen.

Kysy meiltä lisää!

Kysy lisää palvelustamme tai pyydä meiltä tarjous. Palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä