Elvera

Lämpö

Olemme asiantunteva kumppani voima- ja lämpölaitosten valvontaan sekä lämpö-, kaasu- ja vesiverkkojen valvontaan, käyttöön ja kunnossapitoon. Autamme ylläpitämään ja kehittämään asiakkaan energiantuotannon turvallisuutta, tehokkuutta ja  käyttövarmuutta.

Tekninen huolto ja kunnossapito muodostavat perustan elinkaariratkaisuille ja palveluiden johtamiselle: Hoidamme myös painelaitteiden korjaukset, vuosihuollot, häiriö- ja vikatilanteet sekä varallaolon. Meiltä saat lämmöntuotannon ja -jakelun joustavasti avaimet käteen -palveluna.

Keskusvalvomomme valvoo ja operoi lämpö- ja voimalaitoksia, jakeluverkkoja sekä teollisuuden prosessiarvoja. Keskitetty valvonta parantaa työturvallisuutta, takaa reaaliaikaisen tilannetiedon, parantaa ennakointia ja toiminnan virheettömyyttä sekä tehostaa päätöksentekoa, mitä kautta myös tuotannon hyötysuhde paranee.

Kattavaan palvelutarjontaamme kuuluvat myös teollisuuden huollot ja korjaukset, lämpö-, kaasu- ja vesiprosessien laitteet ja putkistot. Kunnossapito ja käyttö palveluna tarkastukset, mittaavat kunnossapitopalvelut, mittaroinnin asennukset, mittareiden tarkastukset penkissä ja asiakaslaiteneuvontaa.

Ainutlaatuisen monipuolinen asiantuntijuutemme kattaa palvelukokonaisuudet aina energian alkulähteiltä sen loppukäyttäjälle asti.

Ota yhteyttä

Kaukolämpöverkot

Toimitamme kokonaisvaltaiset palvelut kaukolämpöverkkojen rakentamisessa, kunnossapidossa ja vianhoidossa. Teemme systemaattista vuotopaikkojen etsintää ja tarkastustoimintaa, joiden ansiosta voidaan tehokkaasti tunnistaa verkkojen ongelmakohdat ja ennaltaehkäistä mahdolliset häiriötilanteet. Tarjoamme kestävät elinkaariratkaisut, joilla varmistamme energiatehokkuudeltaan parhaalla mahdollisella tavalla toimivat verkostot pitkälle tulevaisuuteen.

Tuotantolaitokset

Toimimme joustavana kumppanina tuotantolaitosten käytössä ja kunnossapidossa. Tarjoamme laitoksille asiantuntijapalvelut yksittäisistä huoltotöistä aina räätälöityihin käytön ja kunnossapidon palvelukokonaisuuksiin asti. Voimme toimia lisäresurssina esimerkiksi tasaamassa tuotannon piikkejä. Toteutamme lisäksi pienille laitoksille kokonaisvaltaiset automaatioratkaisut sekä kaukovalvonta- ja -käyttöpalvelut.

Maakaasuverkot

Rakennamme maakaasuverkot ja tarjoamme asiantuntijapalvelut verkkojen kuntokartoituksissa sekä kunnossapidossa. Koko verkon elinkaaren huomioivat kestävät ratkaisumme varmistavat mahdollisimman energiatehokkaan ja kestävän kokonaisuuden pitkälle tulevaisuuteen. Ainutlaatuisen monipuolisen osaamisemme ansiosta tunnemme hyvin verkkojen ja tuotantolaitosten rakenteelliset ratkaisut.

Tarkastushuoltopalvelu

Tarjoamme tarkastushuoltopalvelua kaukolämmityksen piiriin kuuluville asiakkaillemme. Huonosti toimiva kaukolämpölaitteisto voi hukata kallista energiaa. Asiantuntijamme tarkastavat järjestelmän kunnon, jonka perusteella tiedät täsmälleen miten kaukolämpölaitteistosi toimii. Saat suosituksemme huoltotoimenpiteistä, joilla voidaan saada aikaan selvää säästöä.

Kunnossapito

Tarjoamme niin kaukolämpö- kuin maakaasuverkkojenkin tarkastukset, huoltotyöt ja mittareiden vaihdot. Kaukolämpöverkoissa teemme systemaattista vuotojen etsintää muun muassa lämpökameroilla. Tarjoamme kaukolämpölaitoksille myös saneeraukset sekä kokonaisvaltaiset ylläpito- ja kaukovalvontasopimukset. Lisäksi koestamme ja suoritamme painekokeet kaukolämpömittareille aina teollisuuden tarpeisiin asti. Monipuolisen osaamisemme ansiosta tarkastamme ja huollamme myös asuinkiinteistöjen kaukolämpövaihtimet.

Vian hoito

Paikannamme kaukolämpöverkoston vuotopaikat muun muassa lämpökameroilla ja korjaamme viat nopeasti äkillisissäkin ongelmatilanteissa. Teemme jatkuvasti myös systemaattista vuotopaikkojen paikannusta. Tarjoamme vianhoitopalvelut myös maakaasuverkkoihin. Ainutlaatuisen monipuolisen osaamisemme ansiosta tunnemme hyvin verkkojen rakenteelliset ratkaisut ja esimerkiksi materiaalien ikääntymisestä johtuvat ongelmakohdat. Tarjoamme voimalaitoksille kokonaisvaltaisia valvomopalveluja.

Kysy meiltä lisää!

Kysy lisää palvelustamme tai pyydä meiltä tarjous. Palvelemme mielellämme!

Ota yhteyttä