Elvera

Energia

Uusiutuvan energian tuotannon kasvun ja yhteiskunnan jatkuvan sähköistymisen tukemiseksi olemme laajentaneet palvelutarjontaamme. Tulemme tekemään osamme vastuullisesta tulevaisuudesta ja tukemaan yhteiskuntaa puhtaassa siirtymässä.

Rakennamme 110 kV energian siirtoratkaisut ja aurinkovoimapuistot ammattitaidolla. Toteutamme hankkeet laadukkaasti asiakkaan etuja vaalien, turvallisesti, aikataulussa ja kustannustehokkaasti. On hankkeesi suuri tai pieni, me toteutamme sen.

Tarjoamme asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja aurinkopuistojen ja 110 kV energian siirtoverkon rakentamisessa. Sitoudumme työskentelemään tiiviisti asiakkaan kanssa koko hankkeen ajan varmistaen, että toteutettu hanke vastaa asiakkaan yksilöllisiä tarpeita. Asiakastyytyväisyys on meille avainasemassa.

Laatu on vahvuutemme. Panostamme huolelliseen suunnitteluun, huippuluokan materiaaleihin ja luotamme ammattitaitoiseen työvoimaan. Näin jokainen rakennettu aurinkopuisto ja 110 kV energian siirtoverkko täyttävät asetetut laatuvaatimukset. Hankkeiden turvallinen toteutus on ehdoton prioriteettimme.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla kumppanisi matkalla kohti kestävää ja energistä tulevaisuutta.

Ota yhteyttä