Elvera

Henkilöstö on voimavaramme

Elveralaisuus merkitsee meille maan parasta osaamista ja kumppanuutta – nyt ja tulevaisuudessa. Kuulumme Suomessa verkosto- ja infrapalvelualan suurimpiin toimijoihin. Laajassa asiantuntijaverkostossamme työskentelee 750 ammattilaista.

Elverassa saat tehdä merkityksellistä työtä ja sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää: tulet olemaan osa uuden ajan infrayhtiötä, jossa henkilöstömme viihtyvyys ja turvallisuus ovat avainasemassa.

Katso avoimet työpaikat Tutustu uratarinoihin

Blogi: Asentajan matkassa

Avoimet työpaikat

Tehtävämme on yhdistää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja ja varmistaa toiminnan jatkuvuus myös häiriötilanteiden aikana – aina verkoston alkulähteiltä loppukäyttäjälle asti. Erotumme muista infrapalveluja tuottavista yhtiöistä ainutlaatuisen monipuolisen palvelutarjontamme, joustavien resurssiemme ja erinomaisen paikallisosaamisemme sekä vastuullisen ja reilun henkilöstökulttuurimme ansiosta.

Tutustu tuleviin työkavereihin

Mikan uratarina

Mika aloitti uransa asentajana ja siirtyi siitä maastosuunnittelijaksi. Työssä hän pitää erityisesti asiakastyöstä ja siitä, että saa itse suunnitella aikataulutuksen: jos sataa vettä, ollaan sisällä ja hyvällä säällä lähdetään asiakkaan kanssa maastoon. Katso videolta, miten Mika kuvailee maastosuunnittelijan työtehtäviä.

Saan itse suunnitella aikataulutuksen.

Mika Nousiainen, maastosuunnittelija

Janin uratarina

Janin toimii verkostoasentajana vesiliiketoiminnassamme. Työnkuva on monipuolinen sisältäen asennus- ja saneeraustehtäviä, viranomaisvalvontaa ja asiakaspalvelua. Asiakastyössä pärjää omana itsenään, mutta kaikkien kanssa pitää tulla toimeen.

Koen, että on tosi monipuolinen homma.

Jani Herttuainen, verkostoasentaja

Ahdin uratarina

Ahti on tehnyt sähköhommia jo kouluajoista lähtien. Hän viihtyy Elveralla erinomaisen hyvin ja kuvailee Elveran työilmapiiriä auttavaiseksi ja innostavaksi. Apua saa aina, kun sitä tarvitaan. “Sieltä tulee älyttömän hyviä neuvoja ja vinkkejä, joita ei missään koulussa saa”, Ahti kiteyttää. Kuuntele Ahdin koko tarina videolta ja liity mukaan Elveran huipputiimiin.

Sieltä tulee älyttömän hyvä neuvoja ja vinkkejä, joita ei missään koulussa saa.

Ahti Kautto, verkostoasentaja

Hyppää asentajan matkaan!

Iiro Romppanen on verkostoasentajamme, joka on innostunut päivittämään työarkeaan eri some-kanavissa ja blogissa. Iirosta on kiehtovaa kirjoittaa kriittisesti tärkeästä alasta, josta on kiinnostunut. Blogi on kohdistettu kaikille sähköstä ja sähköverkon alasta kiinnostuneille.

Tutustu blogiin: Sähkö-iipon matkassa