15.11.2023

Suomen kaasutekniikka Oy osaksi Elvera-konsernia

Elvera Oy on ostanut Suomen kaasutekniikka Oy:n koko osakekannan. Suomen kaasutekniikka Oy toimii jatkossa tiiviissä yhteistyössä Elvera Oy:n lämpö- ja vesiliiketoiminnan kanssa.

Suomen kaasutekniikka Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, jolla on vankka kokemus kaasu- ja painelaitteiden asennuksesta, kunnossapidosta, huolloista ja korjauksista. Yhtiö toteuttaa myös teollisuuden prosessiputkistojen, koneiden ja laitteiden asennuksia.

”Osakekauppaa suunniteltaessa meille oli tärkeää, että yhtiö tukee samoja arvoja kuin Elvera. Myös yhtiön hyvä maine ja asiantuntijuus puolsivat kauppaa. Kaupan myötä Elvera Oy vahvistaa entisestään hyvää asiantuntijuutta huolto-, korjaus- ja asennuspalvelun tarjonnassa etenkin teollisuudessa”, toteavat Elvera Oy:n toimitusjohtaja Ilari Jaakkola ja toimialapäällikkö Ari Ruskela.

Elveran palvelutarjonnan laajeneminen prosessiputkistoihin, painelaitteisiin sekä kaasulaitteiden toimituksiin ja asennuksiin hyödyttää asiakaskuntaa.

”Jatkossa asiakkaat hyötyvät aiempaa laajemmasta palvelutuotevalikoimasta sekä yhden toimittajan eduista. Pystymme toimittamaan suurempia kokonaisuuksia ketterämmillä resursseilla”, kiteyttää Suomen kaasutekniikka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Seppänen.

Kaupan toteuduttua Suomen kaasutekniikka Oy jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä.

Lisätietoja asiaan liittyen:
Suomen kaasutekniikka Oy, hallituksen puheenjohtaja Kari Seppänen, kari.j.seppanen(at)kaasutekniikka.fi, p. 040 481 2203
Elvera Oy, toimialapäällikkö Ari Ruskela, ari.ruskela(at)elvera.fi, p. 050 587 8338