26.1.2023

Yhteistyösopimus BLC Telecomin kanssa

Elvera Oy ja BLC Telecom Oy ovat sopineet 30 miljoonan euron yhteistyösopimuksesta valokuituverkkojen rakentamisesta lähivuosina Itä-Suomen alueella. Sopimus jatkaa BLC Telecomin ja Elveran vuosia kestänyttä yhteistyötä, mutta nyt solmittu sopimus on sekä euromääräisesti että laajuudeltaan mittavin.

BLC Telecom on laajentanut toimialuettaan Itä-Suomessa huomattavasti parina viime vuotena. Vuoden 2023 aikana BLC Telecom käynnistää useita valokuituverkon rakentamishankkeita niin kotikaupungissaan Savonlinnassa kuin myös useilla muilla paikkakunnilla Itä-Suomessa. Hankkeiden rakentamisesta, käyttöönotoista ja rakentuvien verkkojen ylläpidosta vastaa Elvera.

”On hienoa jatkaa hyvää yhteistyötä Elveran kanssa. Itäsuomalaisena toimijana BLC Telecom haluaa edistää Itä-Suomen alueen elinvoimaisuutta sekä mahdollistaa nykyaikaiset ja toimintavarmat tiedonsiirtoyhteydet ja palvelut niin kuluttajille, yrityksille kuin julkishallinnon toimijoille. Mittavien investointien toteutuminen edellyttää luotettavaa ja parhaat toimintatavat tuntevaa kumppania Sopimus Elveran kanssa varmistaa myös sen, että hankkeet viedään läpi itäsuomalaisilla resursseilla aina myynnistä ylläpitoon asti”, sanoo BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela

”Kiitämme BLC:tä luottamuksesta Elveran palveluita kohtaan. On hienoa olla mukana näin mittavassa ja alueen kannalta merkittävässä hankkeessa. Tämän sopimuksen myötä Elvera vahvistaa ja kasvattaa asemaansa valokuituverkon urakointikumppanina Itä-Suomessa”, sanoo Ilari Jaakkola, Elveran toimitusjohtaja.

”Palveluiden siirtyessä yhä enemmän verkkoon, tarve luotettaville ja energiatehokkaille valokuituverkoille kasvaa koko ajan. Mittavalla investoinnilla haluamme varmistaa, että mahdollisimman monella asiakkaalla Itä-Suomessa on mahdollisuus eri palveluiden käyttämiseen verkosta. Parhaassa tapauksessa toimivat verkot lisäävät myös houkuttelevuutta pysyvään asumiseen Itä-Suomen alueella, jatkaa BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela.

Lisätietoa:

BLC Telecom Oy
Marko Jokela, toimitusjohtaja
Puh. 044 777 5775, marko.jokela@blc.fi

Elvera Oy
Ilari Jaakkola, toimitusjohtaja
Puh. 045 143 6776, ilari.jaakkola@elvera.fi