Elvera

Strategiamme suuntaviivat

Strategiamme vuosille 2024–2027 määrittelee tavoitteemme seuraaville vuosille sekä keinot päämäärien saavuttamiseksi.

Strategiamme neljä tukijalkaa muodostuvat neljästä liiketoimintayksiköstämme: sähköstä, lämmöstä ja vedestä, tietoliikenteestä ja energiasta.

Visiomme toteutumisen seuraamiseksi olemme valinneet mittarit. Tarkastelemme mittareiden lukuja säännöllisesti ja teemme tarvittavia kehitystoimenpiteitä tavoitteemme saavuttamiseksi.

Missio

Me rakennamme yhteiskunnan kriittistä infraa ja pidämme siitä huolta jokaisena hetkenä.
Nyt ja tulevaisuudessa

Visio

Henkilöstön, asiakkaiden ja kumppaneiden arvostama, Suomen johtava infrapalveluiden tuottaja.

Arvot

Arvomme tukevat strategian toteutumista. Arvot toimivat ohjenuorana kaikelle tekemisellemme.

Teemme työmme
Yhdessä – Inhimillisesti – Ammattiylpeydellä – Rohkeasti

Yhdessä

Teemme hyvän työpäivän yhdessä. Arvostamme työkavereita, asiakkaita ja kumppaneita, ja varmistamme toistemme turvallisuuden. Olemme yksi, yhteinen Elvera ja työskentelemme yhteisen tuloksen eteen.

Inhimillisesti

Luotamme, että Elvera työnantajana kantaa vastuunsa henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistamme. Huolehdimme omasta ja työkavereiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Olemme kaikki arvokkaita ja tasa-arvoisia.

Ammattiylpeydellä

Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Luotamme ammattitaitoomme ja laatuumme, ja tiedämme Elveran työnantajana tukevan osaamistamme ja sen kehittämistä. Ymmärrämme työmme yhteiskunnallisen merkityksen.

Rohkeasti

Tavoittelemme rohkeasti taloudellista menestystä ja toimialajohtajuutta. Olemme valmiita muutoksiin. Puutumme rohkeasti epäkohtiin ja vaadimme vastuullista johtajuutta.

 

 

 

Strategiamme pähkinänkuoressa