Ota yhteyttä veden infrapalveluissa

Palvelemme mielellämme! Kysy lisää helposti puhelimitse tai lähettämällä meille viestiä.

Vesiverkot

Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut talous-, jäte- ja hulevesiverkkojen rakentamisessa sekä kunnossapidossa. Tunnemme erinomaisesti verkostojen erilaiset rakenteelliset ratkaisut ja esimerkiksi käytettyjen materiaalien ikääntymisestä johtuvat ongelmakohdat. Teemme systemaattista vuotopaikkojen etsintää. Tarkastustoiminnan perusteella tehtyjen ennakkohuoltosuunnitelmien avulla voidaan tehokkaasti varmistaa verkoston luotettava toiminta pitkälle tulevaisuuteen.

Vesilaitokset

Tarjoamme monipuoliset elinkaaripalvelut laitosten sähkönjakelu-, vesi- ja kaukolämpöratkaisuissa sekä pienten vesilaitosten etävalvontapalvelut. Tarjoamme myös tarkastuspalvelut ja kustannustehokkaat ennakkohuoltosuunnitelmat, joilla voidaan varmistaa infran tehokas toiminta pitkälle tulevaisuuteen.

Jätevesipumppaamot

Rakennamme pumppaamot sekä tarjoamme kokonaisvaltaiset kunnossapidon ja vianhoidon palvelut sekä automaatiojärjestelmät, jotka mahdollistavat tehokkaan etähallinnan. Sopivan kaluston ja kokonaisvaltaisen osaamisemme ansiosta hallitsemme koko verkon ylläpidon vesilaitoksista pumppaamoihin. Elinkaarihallintaan panostamalla tuotamme pitkälle tulevaisuuteen kestävät tehokkaat ratkaisut.

Tonttijohdot

Rakennamme vesijohtoliittymät myös omakotitalokohteisiin. Kaikki työt suoritamme huolella ja erikseen sovitulla viimeistelytasolla, jotta se olisi mahdollisimman vaivatonta sinulle. Voit tilata liittymän helposti asiakaspalvelustamme. Toteutamme lisäksi liittymien kustannustehokkaat saneeraukset. Lue lisää.

Vesimittarien testaus

Tarjoamme luotettavaa vesimittarien vaihto- ja testauspalvelua, jossa voidaan vaivattomasti todeta mittarin lukemien paikkaansapitävyys ja varmasti oikea toiminta. Menetelmä ja testauslaitteemme ovat sertifioituja ja täyttävät niille asetetut vaatimukset.